Nu kan du som har båtplats hos LBK boka den tid som passar dig för sommarens vaktpass, se information nedan!
Den som inte själv bokar sitt pass får ett tilldelat av Hamnkommién.
Uppdraget har modifierats sedan några år och innebär numer att vi är hamnvärd från kl 19 till 24, mer information finns i klubbstugan.

Instruktioner för att boka hamnvakt Leksands Båtklubb
Bokning via nätet av hamnvakt Boka ditt vaktpass själv på Båtunionens system (www.batunionen.se) Vet du att din mejladress är fel eller inte anmält någon sådan så hör av dig snarast till någon i hamnkommiten för registrering. Som förut ska alla pass genomföras med två medlemmar per kväll med start vid sjösättning och sista vakten vid upptagningen. De medlemmar som inte själv bokat ett datum senast veckan innan sjösättningen får ett datum tilldelat sig av hamnkommiten. Boka pass så fort som möjligt, då får du en tid som passar dig och avlastar hamnkomiten.

Anmälan går till enligt följande
1.
Alla medlemmar har fått ett mejl med personligt inloggningsnamn och lösenord. Om du absolut inte kommer ihåg dina inloggningsuppgifter, skicka ett sms till Andras Håll (070-490 57 19) eller Mats Lundqvist (070-577 63 61) med ditt namn så fixar vi det.

2. Logga in på Båtunionens hemsida (www.batunionen.se) med dessa uppgifter.

3. På förstasidan, tryck på knappen ”Boka pass”

4. Boka tiden.

5. Klart!

6. Ett mejl som bekräftar bokningen kommer direkt, fyra daga innan passet kommer ett påmenelsemejl och två dagar före vakten kommer ett SMS som påminnelse.